CONTACT

StandUpCoaching Theater Events

Maak Dat Je Erbij Komt!


Genoeg is genoeg!

Heel Holland Coacht. Iedereen is ineens 'expert'. Wijsneuzen in overvloed. Zelfhelpboeken bij de vleet. Tijd om terug te keren met de voetjes op de vloer. Eens? 

Laat je geen oor meer aannaaien en test je eigen 'guru-schap' op het StandUpCoaching Theater Event

Waar wacht je nog op? Scheer u weg en maak dat Je erbij komt! Kom naar het StandUpCoaching Theater Event.

(NoMore Watjes)

Claim Je Gratis Ticket!
 

StandUpCoaching Theater Events

Maak Dat Je Erbij Komt!


Genoeg is genoeg!

Heel Holland Coacht. Iedereen is ineens 'expert'. Wijsneuzen in overvloed. Zelfhelpboeken bij de vleet. Tijd om terug te keren met de voetjes op de vloer. Eens? 

Laat je geen oor meer aannaaien en test je eigen 'guru-schap' op het StandUpCoaching Theater Event

Waar wacht je nog op? Scheer u weg en maak dat Je erbij komt! Kom naar het StandUpCoaching Theater Event.

(NoMore Watjes)

CLAIM JE GRATIS TICKETS
 

Laat je Geen Oor Meer Aannaaien!


Het StandUpCoaching Theater Event geeft te denken, stelt kritische vragen, neemt het niet zo nauw met de gebaande paden van de Zelfhulp-Gurus en laat je lachen om je eigen gelijk. 

Het StandUpCoaching Theater Event is voor mensen die toe zijn aan een ander geluid en geen genoegen meer nemen met makkelijke One Liners. Je hebt het hart op de juiste plaats maar het moet wel leuk blijven. Je begrijpt als geen ander dat de humor de beste zelfreflectie is en dat het tijd wordt voor een nieuw en fris en onomwonden geluid


"Het NoMoreGurus StandUpCoaching Theater Event is de beste introductie in het werk van NMG" 

Ada Muis

 

 


 'Er komt een moment in ieders leven dat je gaat zien dat alles ene grote Sinterklaas-vertoning is. Mijn mijter is onderhand zo met mijn onderkin vergroeid dat ik moeite heb om 's ochtends bij het tandenpoetsen niet van schrik het scheermes in mijn baard te zetten.

Net zoals in dat sprookje met die keizer die geen kleren aan bleek te hebben, geloven de meeste Sinterklazen die ik ken nog steeds heilig in hun eigen Sinterklaas. Zelfs meer dan de eerste de beste dreumes van drie!"

 Frank Middendorp | StandUpCoach

Claim Je Gratis Ticket

"Er komt een moment in ieders leven dat je gaat zien dat alles ene grote Sinterklaas-vertoning is. Mijn mijter is onderhand zo met mijn onderkin vergroeid dat ik moeite heb om 's ochtends bij het tandenpoetsen niet van schrik het scheermes in mijn baard te zetten.

In het welbekende sprookje bleek die keizer geen kleren aan te hebben maar de meeste Sinterklazen die ik ken geloven nog steeds in Sinterklaas. Meer dan de eerste de beste dreumes van drie!'

Frank Middendorp StandUpCoach

CLAIM JE GRATIS TICKETS

 'Vroeger - toen ik gewoon niet beter wist - ging ik nog wel eens naar de Ikea als ik weer wat zin had in een beetje meer verlichting. Tegenwoordig ben ik door al mijn innerlijk werk zo verlicht dat ik parttime ingezet kan worden bij avondwedstrijden van IJsselmeervogels II zaterdagavond-competitie B. Ik geef tegenwoordig zelfs zoveel licht dat de buren er van wakker liggen. Kan je nagaan...'

Coen Tuerlings | StandUpCoach

Claim Je Gratis Ticket

 'Vroeger - toen ik gewoon niet beter wist - ging ik nog wel eens naar de Ikea als ik weer wat zin had in een beetje meer verlichting. Tegenwoordig ben ik door al mijn innerlijk werk zo verlicht dat ik parttime ingezet kan worden bij avondwedstrijden van IJsselmeervogels II zaterdagavond-competitie B. Ik geef tegenwoordig zelfs zoveel licht dat de buren er van wakker liggen. Kan je nagaan...'

Coen Tuerlings | StandUpCoach

Claim Je Gratis Ticket

'In mijn jarenlange ervaring als hoofd afdeling reiniging en hygiëne van de gemeente Rottermeer Oost ben ik wel bekend met het fenomeen 'doorbraken', hahaha!

De meeste mensen die ik ken - die zich steevast beroepen op het hebben van die 'mooie doorbraken' - staan meestal binnen de kortste keren weer aan 'de toog des levens' net zo hard weer door-te-braken als voorheen. Nee, een echte doorbraak is voor mij pas een doorbraak als mensen niet meer door-braken. Maar dat is mijn mening...'

Ada Muis | NMG Partner

Claim Je Gratis Ticket

'In mijn jarenlange ervaring als hoofd afdeling reiniging en hygiëne van de gemeente Rottermeer Oost ben ik wel bekend met het fenomeen 'doorbraken', hahaha!

De meeste mensen die ik ken - die zich steevast beroepen op het hebben van die 'mooie doorbraken' - staan meestal binnen de kortste keren weer aan 'de toog des levens' net zo hard weer door-te-braken als voorheen. Nee, een echte doorbraak is voor mij pas een doorbraak als mensen niet meer door-braken. Maar dat is mijn mening...'

Ada Muis | NMG Partner

CLAIM JE GRATIS TICKETS

'Na 357 doorbraaktrainingen, 15 zweethutten, 4339 zelfhulpboeken en de geheel 'kosteloze dagelijkse' gesprekstherapie met mijn partner ben ik er uiteindelijk achter dat het enige waar écht ik goed in ben, is slapen. Dat gaat mij van nature heel authentiek en geheel vanzelf goed af. Als er nu nog één doorgewinterde zoetwater-guru is die mij probeert 'wakker' te maken dan gaat z'n kop eraf! Duidelijk!? Truste!'

Boukje Canaan

Claim Je Gratis Ticket

'Na 357 doorbraaktrainingen, 15 zweethutten, 4339 zelfhulpboeken en de geheel 'kosteloze dagelijkse' gesprekstherapie met mijn partner ben ik er uiteindelijk achter dat het enige waar écht ik goed in ben, is slapen. Dat gaat mij van nature heel authentiek en geheel vanzelf goed af. Als er nu nog één doorgewinterde zoetwater-guru is die mij probeert 'wakker' te maken dan gaat z'n kop eraf! Duidelijk!? Truste!'

Boukje Canaan

CLAIM JE GRATIS TICKETS

'Wie denken die 'NoMoreGurus' wel dat ze zijn?'

Goede vraag!


 

1. Vet Kritisch

NoMoreGurus daagt je uit je kritisch op te stellen tegenover de stortvloed aan 'feiten' en 'fabels' die dagelijks over ons worden uitgestort. Waar trek jij de grens tussen zin en onzin? Hoe snel ben je te overtuigen met een paar onsamenhangende argumenten? In hoeverre is jouw mentale decor een speelbal van associaties en onduidelijke intuïties?

2. Dikke Vraagtekens

Ben jij nog in staat om vraagtekens te zetten bij de vraagtekens die mensen zetten bij complottheorieën over 5G, het wel en wee van biomassa, de doelstelling van het klimaatakkoord of de reünie van de cast van de Fabeltjeskrant?

3. Filosofische Onwetendheid

Wij vertrekken vanuit de goede filosofische traditie van onwetendheid omdat dat je misschien het verste brengt in het doorgronden van de onwijsheid van je eigen wijsheid. Maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet. 

 


 Neem het bovenstaande allereerst maar eens met een flinke korrel zout en...

Bekijk Het ff Lekker Zelf!

Event Production Team

Ada Muis, Boukje Canaan, Job Tuerlings, Nick Paalvast,
Marie-Astrid Vermaas, Joerian Lazeroms, Lisanne Meijers.


 

'Wie denken die 'NoMoreGurus' wel dat ze zijn?'

Goede vraag!


 

1. Vet Kritisch

NoMoreGurus daagt je uit kritisch te zijn ten opzichte van de overvloed aan 'feiten' en 'fabels' die ons heden ten dagen over ons uitgestort wordt. Waar trek jij de grens tussen zin en onzin? Hoe snel ben je te overtuigen met een paar onsamenhangende argumenten? In hoeverre is jouw mentale decor een speelbal van associaties en onduidelijke intuïties?

2. Dikke Vraagtekens

Ben jij nog in staat om vraagtekens te zetten bij de vraagtekens die mensen zetten bij complot-theorieën over 5 G, het wel en wee van biomassa, de doelstelling van het klimaatakkoord of de reünie van de cast van de Fabeltjeskrant?

3. Filosofische Onwetendheid

Wij vertrekken vanuit de goede traditie van onwetendheid omdat dat je misschien het verste brengt in het doorgronden van de onwijsheid van je eigen wijsheid. Maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet. 

 


 Neem het bovenstaande allereerst maar eens met een flinke korrel zout en...

Bekijk Het Lekker Zelf!


Event
Production
Team

Ada Muis, Boukje Canaan, Job Tuerlings, Nick Paalvast,  Marie-Astrid Vermaas, Joerian Lazeroms, Lisanne Meijers, 


 

Allemaal leuk & Aardig maar ehhh...

'Wat heb ik eraan?'


 

1. Humor om te lachen!

Wie wil dat nou niet? Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dacht je net alles een beetje op orde te hebben, komt er wel weer één of andere 'Corona' roet in het eten van je net aangeharkte leven gooien. Hoogste tijd om stoom af te blazen en te schaterlachen om je eigen geklooi. Heerlijk! Effe niet zo moeilijk, ja?!

2. Leuke nieuwe mensen!

Een StandUpCoaching event van NoMoreGurus is niet alléén maar lachen, gieren, brullen. De events zijn behoorlijk interactief waarbij we niet kunnen uitsluiten dat u er maar niet over uit gepraat raakt. We vinden het allemaal leuk om weer onder de mensen te zijn en te lachen, toch? Maar wel met anderhalve meter woordlengte afstand, alstublieft...

3. Nieuwe ideeën!

Het is de missie van de NoMoregurus om de status quo van 'het gelijk' in het algemeen op het spel te zetten. Dat doen we door het organiseren van events van allerlei pluimage om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Daarnaast ontwikkelen we programma's en content die allen ten doel hebben het filosofisch kompas van de natie een flinke tik naar links of rechts te geven, net zoals het uitkomt.

4. Gratis Boek-Review!

Naast je gratis ticket neemt iedereen één van zijn favoriete 'guru' boeken mee. Het mag er eentje zijn waar je helemaal idolaat van bent of ééntje die wat jou betreft thuishoort in de categorie 'Te Gek Slecht'. Het is aan jou. Wie weet wordt jouw boek wel uit de boekenkast getrokken en aan een diepgaand filosofisch onderzoek onderworpen. Spannend!


Neem geen enkel risico!
Dit is het enige event waar je van te voren precies
weet waar je aan toe bent door onze unieke 

'Niet Goed,
Lekker Jammer Dan'
Garantie

NoMoreGur.us

StandUp
Coaching
Event

Programma Informatie

CLAIM JE GRATIS TICKETS

NoMoreGurus

StandUpCoaching 
Theater Event

 

  • NoMoreGurus is een initiatief van Frank Middendorp, Coen Tuerlings, Ada Muis en Boukje Canaan én deelnemers die erop uit zijn om het event 'the best ever' te maken voor iedereen die de combinatie van een inspirerend event en een verdiepende filosofische reflectie op juiste waarde weet te schatten.

  • Frank Middendorp en Coen Tuerlings zijn beide samen al meer dan 50 jaar actief in het trainingen en bewustwordingscircuit en zij zijn er helemaal klaar mee! Al die zelfhulp-gurus die allemaal om het hardst claimen een stukje van de wijsheid in pacht te hebben. Vaak alleen maar om ergens goedgelovige dolende ridders een verzameling eurootjes afhandig te maken door het verkopen van 'meer-van-hetzelfde-trainingen' of 'goed-gevoel-ik-hou-wel-lekker-mijn-smoel-workshops'.

  • Niets van dat alles op een StandUpCoaching event. Daar is geen ruimte voor loze One-Liners. Daar zul je niet gauw een slap onderbouwd zoethoudertje tegen het oor lopen. Een StandUpCoaching event is voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden op wezenlijke vragen maar begrijpen dat ironie en humor misschien wel de grootste potentie heeft om 's mens issues op de kaart te zetten en van een nieuw leeslampje te voorzien. U bent van harte welkom de ramen van uw mentale decor eens flink tegen elkaar open te laten zetten. 

NoMoreGurus

StandUpCoaching
Theater Event

 

NoMoreGurus is een initiatief van Frank Middendorp, Coen Tuerlings, Ada Muis en Boukje Canaan én deelnemers die erop uit zijn om het event 'the best ever' te maken voor iedereen die de combinatie van een inspirerend event en een verdiepende filosofische reflectie op juiste waarde weet te schatten.


Frank Middendorp en Coen Tuerlings zijn beide samen al meer dan 50 jaar actief in het trainingen en bewustwordingscircuit en zij zijn er helemaal klaar mee! Al die zelfhulp-gurus die allemaal om het hardst claimen een stukje van de wijsheid in pacht te hebben. Vaak alleen maar om ergens goedgelovige dolende ridders een verzameling eurootjes afhandig te maken door het verkopen van 'meer-van-hetzelfde-trainingen' of 'goed-gevoel-ik-hou-wel-lekker-mijn-smoel-workshops'.


Niets van dat alles op een StandUpCoaching event. Daar is geen ruimte voor loze One-Liners. Daar zul je niet gauw een slap onderbouwd zoethoudertje tegen het oor lopen. Een StandUpCoaching event is voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden op wezenlijke vragen maar begrijpen dat ironie en humor misschien wel de grootste potentie heeft om 's mens issues op de kaart te zetten en van een nieuw leeslampje te voorzien. U bent van harte welkom de ramen van uw mentale decor eens flink tegen elkaar open te laten zetten. 

NoMoreGurus
StandUpCoaching
Theater Events

CLAIM JE GRATIS TICKET!

StandUp
Coaching
Theater
Events

CLAIM JE GRATIS TICKETS